Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008
Συνταγή: Τζίζ κέικ
Υλικά:
3 μπισκότα digestive
1 βιτάμ
σαντιγύ
1 ζελέ ανανά
2 πακέτα τυρί philadelphia
Εκτέλεση:
Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ, λιώνουμε το βιτάμ, ρίχνουμε μέσα τα μπισκότα καια νακατεύουμε καλά. Τα στρώνουμε σε ένα ταψάκι και τα πατάμα καλά. Ετοιμάζουμε το ζελέ, αλλά με 1/2 ποτήρι βραστό νερό και 1/2 κρύο. Χτυπάμε τη σαντιγί με γάλα όπως λένε οι οδηγίες
στο κουτί, προσθέτουμε λίγο - λίγο το τυρί να ανακατευτεί καλά και στο τέλος το ζελέ. Το ρίχνουμε πάνω από τα μπσκότα και το βάζουμε για λίγες ώρες στο ψυγείο να πήξει. Πριν σερβίρουμε απλώνουε από πάνω τη μαρμελάδα.
Μπομποτα Σταυρούλα, Β' Γυμνασίου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε μας το σχόλιό σας για αυτή την ανάρτηση