Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008
Σπιτική Μερέντα
Υλικά:
1 γάλα ζαχαρούχο
1 βούτυρο
6 - 7 κουταλιές κακάο
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το γάλα το ζαχατούχο με το βούτυο μέχρι να λιώσει και μετά ρίχνουμε και το κακάο. Τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να ενωθούν και μόλις τελειώσουμε το χτύπημα, το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει. Και έτοιμη!!!
Μπομπότα Σταυρούλα, Β' Γυμνασίου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε μας το σχόλιό σας για αυτή την ανάρτηση