Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Σύνολο "Ρεμπέτικο-Σμυρνέϊκο-Αστικό Τραγούδι" Μουσικού Σχολείου Λαμίας


Η ομάδα αυτή ξεκίνησε πριν απο 5 χρόνια και λειτουργεί στο Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λαμίας. Αποτελείται απο παιδιά ηλικίας 13-16 χρόνων.
Τα παιδιά ασχολούνται με την εκμάθηση των παρακάτω οργάνων: Μπουζούκι, Τζουράς, Μπαγλαμάς, Ακκορντεόν, Λαούτο, Ούτι, Κιθάρα, Κρουστά, καθώς και με την ομαδοποίηση της μουσικής, με την μορφή ορχήστρας. Καθηγήτριά τους είναι η πολυτάλαντη Κασσωτάκη Μυρτώ-Νεκταρία, η οποία έχει καταφέρει με εξαιρετικό τρόπο να παντρέψει την μουσική, το τραγούδι, το χορό και το θέατρο, έτσι ώστε τα παιδιά να ενθουσιάζονται με όσα διδάσκονται και να ανυπομονούν για τα μαθήματα με την καθηγήτριά τους.
Ομάδα, καθηγήτρια και σχολείο, είναι υπερήφανοι για όλες τις εμφανίσεις τους. Οι εμφανίσεις αυτές είναι πολλές, ψυχαγωγικής και διαγωνιστικής φύσεως. Αποσπούν το εγκάρδιο χειροκρότημα του κοινού και τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις τους. Μέχρι σήμερα, το σύνολο ήρθε πρώτο 5 φορές στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Μουσικής, στην κατηγορία Ρεμπέτικου.
Τα παιδιά εξακολουθούν με τον ίδιο ενθουσιασμό να αποκτούν γνώσεις στα θρανία του Μουσικού Σχολείου μας. Συνεχίζουν την ίδια πορεία μάθησης με την καθηγήτριά τους, με πολύ αγάπη και μεράκι.
Αν μάθετε πως η ομάδα μας είναι στα μέρη σας, να είστε σίγουροι πως δεν θα μετανιώσετε αν αποφασίσετε να βρεθείτε κοντά της. Σας περιμένουμε με χαρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το σχόλιό σας για αυτή την ανάρτηση