Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5νθήμερο μεταξύ 11 - 16 Απριλίου 2008, το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους που οργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Λαμίας με τη βοήθεια της Γ.Γ. ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑς ΣΤΕΡΕΆς ΕΛΛΆΔΑς ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΊΑΣ ΦΘΙΏΤΙΔΑΣ, φιλοξενώντας 40 μαθητές και 20 καθηγητές από 8 κράτη μέλη (Εσθονία, Πολωνία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Ολλανδία). Οι μαθητές και οι καθηγητές τους έμειναν απόλυτα ικανοποιημένη από την Ρουμελιώτικη φιλοξενία.
Για την ιστορία τα βραβεία του διαγωνιστικού τμήματος που είχε θέμα την εκπαίδευση ήταν: 1ο βραβείο Εσθονία για την ταινία A LITTLE HELP, 2ο βραβείο Βέλγιο για την ταινία THE BIG BANG OF THE EAR και 3ο Βραβείο Ιταλία για την ταινία BOM TOM. Τιμητική διάκριση έλαβαν η Ελλάδα για την ταινία RENAISSANCE, η Ρουμανία για την ταινία 7 WAYS TO WAKE UP και η Ιταλία για την ηθοποιία του μαθητή GUILHERME PIZIO στην ταινία BOM TOM.
Στον κινηματογράφο "Γαλαξίας" είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις ταινίες κάθε χώρας που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, καθώς και τις ταινίες που δημιούργησαν όλοι οι μαθητές χωρισμένοι σε 9 γκρουπ στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών τις οποίες ανεβάσαμε και στο blog μας.

GROUP 1 α



GROUP 2



GROUP 3



GROUP 4



GROUP 5



GROUP 6



GROUP 7



GROUP 8



GROUP 9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το σχόλιό σας για αυτή την ανάρτηση