Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Σπιτική Μερέντα


Υλικά:
1 γάλα ζαχαρούχο
1 βούτυρο
6 - 7 κουταλιές κακάο

Εκτέλεση:
Χτυπάμε το γάλα το ζαχατούχο με το βούτυο μέχρι να λιώσει και μετά ρίχνουμε και το κακάο. Τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να ενωθούν και μόλις τελειώσουμε το χτύπημα, το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει. Και έτοιμη!!!

Μπομπότα Σταυρούλα, Β' Γυμνασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το σχόλιό σας για αυτή την ανάρτηση